Facilități

Spații de joacă

Când esti copil, iți dorești să ai multe locuri care să fie ale tale, în care să te simți în largul tău, iar pentru noi este important să aducem zâmbetele pe fețele copiilor și bucuria în inima lor. In plus, pentru a se dezvolta armonios, copiii au nevoie de aer liber, de distracție, iar pentru liniștea și confortul tău, locul de joacă trebuie să fie aproape de casă. Astfel, copiii se vor simți liberi în lumea lor minunată, iar tu vei fi liniștit și relaxat, la doi pași de casă, în spațiile de joacă special amenajate pentru copii.

Parc

Și adulții au nevoie de recreere și de a petrecere timp în aer liber. Prin urmare, și ei vor avea parte de spații verzi în care se vor putea plimba și relaxa, pentru a putea uita de stresul și aglomerația zilei, dar și pentru a-și cunoaște vecinii și a stabili noi legături și prietenii.

Piscină

In zilele călduroase de vară te gândești doar să te arunci în apă să te răcorești. Acum ai șansa să faci acest lucru chiar la tine acasă. Trend Residence vă pune la dispoziție o piscină generoasă pentru a vă putea relaxa corpul și mintea. In Trend Residence ai piscina chiar în spatele casei, așa că nu iți mai rămâne decât să iți chemi prietenii și să înceapă petrecerea! Sau, dacă doriți relaxare și liniște, nu trebuie decât să ieșiți din casă și să alungați energiile negative înotând.

Parcare

Pentru a putea să alegi cea mai potrivită variantă pentru a parca mașina ta, venim cu 2 opțiuni: parcări grupate, adică parcări pentru mai multe mașini în aceeași zonă; parcare individuală, adică parcare în fața casei pentru fiecare proprietar în parte.
Trebuie doar să vă hotărâți care dintre variante vi se potrivește.

Incinta securizată

Știm cât de importantă este siguranța pentru dvs., familia dvs. și bunurile dvs, astfel încât ne-am asigurat că incinta unde se află căminul dvs. este securizată. Prin urmare, nu aveți altceva de facut decât să vă relaxați și să vă simțiți bine acasă.