Despre Noi

Trend Residence… tendințe în ton cu așteptările tale…de la vis la realitate, de la dorință la așteptare împlinită! Tehnologia evoluează, moda vestimentară se schimbă, dar o casă frumoasă, un cămin în adevăratul sens al cuvântului va rămâne tot timpul în tendințe…Trend Residence – investește în familia, confortul și siguranța ta.

Trend Residence îmbină așteptările fiecărui individ privitoare la casa de vis. Dezvoltat în baza unui concept modern, Trend Residence se definește ca un ansamblu rezidențial în care atenția pentru detaliile generatoare de confort și stare de bine au fost duse la stadiul de rafinament. Construit după modelele occidentale de succes, Trend Residence este un spațiu în care timpul, relaxarea, odihna și sentimentul de acasă se redefinesc transformându-se într-o realitate după care tânjeai poate chiar fără să știi!

Incinta securizată situată în Sud-Estul Bucureștiului, transformă ansamblul Trend Residence într-un spațiu protejat, intim, rupt de ritmul și haosul unei metropole în dezvoltare. Proximitatea față de centrul capitalei – doar 10 minute față de Piața Unirii – păstrează totuși conexiunea cu pulsul vibrând al Bucureștiului secolului XXI.

Vilele oferă suprafețe ideal concepute atât pentru cupluri tinere, cât și pentru familii tradiționale – părinți, copii, bunici. Spațiile verzi, aleile generoase, spațiile de joacă, piscinele, zona comercială, grădinița și toate celelalte facilități ale ansamblului te invită să transformi oricare dintre imobilele din ansamblu în casa ta.

Pentru că tinerii sunt o parte importantă a conceptului Trend Residence, am proiectat și executat apartamente ideale ca suprafață și opțiuni. Situate în imobile de până la 4 etaje, apartamentele beneficiază de grădini și terase accesorii apartamentelor – adevărate refugii de liniște și relaxare.

Prețurile avantajoase și facilitățile ansamblului Trend Residence oferă proprietarilor șansa să își întemeieze un cămin primitor într-o zonă plină de verdeață. Trend Residence îmbină cele mai noi tehnologii de construcție cu ultimele tendințe în materie de design interior pentru a oferi mai mult decât o simplă locuință, un cămin în care oricine se va simți ACASĂ!