PROMOȚII

Câștigă cu Waterpark distracție și discounturi!

Pentru mulți dintre noi, vara înseamnă mare, soare și distracție. Dar cine spune că doar la mare poți să te distrezi și să fii pe val? La Waterpark pe lângă apă, soare și distracție, mai poți obține și un discount pentru o casă în drum spre mare. Trend Residence, așteptări împlinite!

Când te duci la Waterpark Otopeni, caută punctul de promovare TREND RESIDENCE, solicită și păstrează cheia de acolo și apoi vino la birourile Trend Residence cu ea. Aceasta îți va asigura în mod cert un preț preferențial pentru o casă.

Cum așa? Cheia primită în parcul acvatic înseamnă un discount de 2.000 euro pentru tine. În loc să cumperi o vilă cu un preț pornind de la 83.000 euro + TVA, o vei putea achiziționa cu un preț începând de la 81.000 euro + TVA!

Nu pierde cheia! Fără ea, nu poți accesa prețul redus al vilei!

Pe lângă faptul că vei cumpăra o casă cu grădină la un preț mai mic, vei locui într-un ansamblu curat, verde, securizat. În plus, când pleci la mare, nu mai trebuie să te lupți cu traficul din București, pentru că deja ești pe direcția potrivită!

Vino la birourile Trend Residence și află mai multe informații despre promoția aceasta sau sună la 0758.002.002 și solicită consultantului mai multe detalii.

* Oferta este supusă unor termene și condiții și se poate modifica fără notificare prealabilă.
** Oferta nu se cumulează cu alte promoții în vigoare.
*** Prețurile nu conțin TVA.
Valabilitate: 30.08.2019